pühapäev, 10. juuli 2016

7 nädalat stardini


Pealkirjas olev number on muutunud üsna väikeseks juba. Alles seal oli 20… Kuna kaks kolmandikku teekonnast on läbitud, siis väike vahekokkuvõte: 13 nädalaga olen ujunud 46 km, sõitnud rattaga 1429 km ja jooksnud 387 km. Siiamaani on läinud asjad päris hästi – suurematest vigastustest olen suutnud hoiduda (ptüi-ptüi-ptüi) ja suurema enamuse kavas olevatest treeningutest olen tehtud saanud.

Aga nädal nägi välja selline:

ESMASPÄEV

Männikul 4km ujumist. Jah, lugesite õigesti – neli kilomeetrit! Isegi paar kuud tagasi veel ei oleks osanud unistadagi, et suudan nagu muuseas sellist distantsi läbi ujuda. Rahulikus tempos, kalipso seljas ei ole hetkel see mingi probleem. Viimased 500 meetrit hakkasid käed natuke väsima, aga ainult natuke. Aega läks 1:41. Järgmine päev peale kalipso kuivatamist avastasin, et olen sellele väikese augu sisse teinud. Õnneks on Pringstore nii tore koht, kus neilt ostetud ujumisülikonnad ka vajadusel kiiresti ja korralikult ära parandatakse. Ja raha ei küsitudki selle eest!

TEISIPÄEV

Hommikul 7 km jooksu.

Õhtul ujumise/rattasõidu combo. Rattaga Maidla järve äärde, seal ca 800m ujumist ja siis jälle tagasi. Ujumine ilma kalipsota tuli kah täitsa välja. Tagasisõidul räige vastutuul. Rattasõitu tuli 32km.

KOLMAPÄEV

Jooksin 6km. Pidin rohkem, aga aur sai äkki otsa ja ei jaksanud. Jalad nagu tinatükid otsas. Viimased kolm päeva on olnud päris rasked treeningud olnud, kokku peaaegu 9 tundi, tõenäoliselt sellest on akumuleerunud väsimus.

NELJAPÄEV

Pidin sõitma õhtul rattaga, aga ei sõitnud, sest: 1.Jõudsin hilja töölt koju 2.Vihma sadas 3.Külm oli 4.Väsinud olin 5.Kõht oli tühi 6.Kuna eelmine päev oli olnud raske joosta, siis mõtlesin, et äkki üks lisapuhkepäev enne laupäevast võistlust teeb ehk head. 7.Jalgpall hakkas telekast…Ma võin niimoodi veel pikalt jätkata J

REEDE

Puhkepäev.

LAUPÄEV

Tartu Mill Triatloni olümpiadistants. Eraldi postituses kirjeldasin selle käiku detailsemalt

Pühapäev

Taastumine võistlusest, ehk puhkepäev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar