pühapäev, 22. mai 2016

14 nädalat stardini


Täiesti pekkis nädal! Ainult laupäevane rattasõit natuke päästis.

 

ESMASPÄEV

Seoses tööreisiga Riiga sportida ei jõua. Või kui väga tahtnud oleks, siis vast oleks ka jõudnud, aga eelmise nädala trennid on natuke ära kurnanud ja otsustasin puhata. Eks ma natuke kardan vinti üle keerata ja katsun teha puhkepäevi kui on tunda, et organism seda vajab.

TEISIPÄEV

Endiselt Riias. Hommikul ei teinud midagi. Põhjuseid tuleb otsida eelmisest õhtust, aga detailselt ei ole neid sobilik spordiblogis lähemalt tutvustada.

Õhtul jõudsin koju tagasi hilja ja ikaldus jätkub…

KOLMAPÄEV

Hommikul 7km jooksu

Seoses perekondliku üritusega jõudsin koju õhtul hiljem ja kõik mis ma veel teha jõudsin oli haledad 14km maastikurattaga.

NELJAPÄEV

Hommikul ei saa kuidagi silmi lahti. „Pekki selle trenniga!“ – otsustan, ja keeran teise külje.

Õhtul pidi treeningplaani järgi pidi olema 2 tundi jooksu, aga kuna vasaku jala sääreluule on tekkinud üks valulik koht, siis piirdusin 8 kilomeetriga.

Et vältida vigastusi, siis enne selle paranemist rohkem ei jookse, ujumine ja rattasõit on jalale natuke leebemad tegevused.

REEDE

Ujumine. Soojendus, siis 4x500m kasvavas tempos. Lõpuks lõdvestus. Kokku 2,45km

LAUPÄEV

Maanterattaga sõbra juurde testima tema uue isetehtud pizzaahju toodangut. Oli väga maitsev. Rattasõit oli kah täitsa maitsev – kokku 101km.

PÜHAPÄEV

Käisin esimest korda kalipsot katsetamas. Vesi on natuke ikka lliga külm veel – keha on küll kalipso sisse pakituna ilusasti soe, aga nägu ja natuke ka jalad hakkasid külmetama. Paar kraadi võiks soojem olla. Ostetud kalipso on õnneks väga hea,käte liikumine ei ole kuidagi takistatud, vett pääseb sisse üsna minimaalselt aga samas hingamist kinni ei pitsita.

Pärast sõitsin maanterattaga 33km, aga treeningkava nõutud sellejärgset jooksu ei teinud, kuna säärekondil olev valus koht ei ole veel päris ära paranenud. Mingil määral parem on juba küll.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar