neljapäev, 5. november 2015

Oktoobri kokkuvõte



Oktoobri sportlikud tegemised olid kõik mõjutatud kuu lõpus toimunud Haanja ultramaratonist. Kogu kuu toimus ainult ettevalmistumine selleks. Seega rohkem tuli jooksu ja ratas ning ujumine jäid natuke teisejärguliseks.

Numbrid aga olid sellised:

Trenni tegin kokku 21 korda, seal hulgas ka 2 võistlust (Eesti Maastiku Maraton ja Haanja Ultra100).

Sellest:

JOOKSMAS käisin kokku 15 korda ja läbisin kokku 268 km. See aasta olen ainult jaanuaris rohkem jooksnud. Kuna Haanjas tuli täitsa ok tulemus, siis võib sellega rahul olla. See oli ka viimane kuu, kus jooksmine domineeris, edasi keskendun rohkem ujumisele ja rattasõidule.

RATTAGA käisin sõitmas 4 korda, sellest 3 maanteerattaga ja 1 maastikurattaga. Kokku tuli 178 km, sellest maastikurattaga 43 km.

UJUMA jõudsin ainult 2 korda ja nendega läbisin tühised 2,9 km.

 

Haanjast hakkan vist vaikselt taastuma, korra olen juba rattaga sõitmas käinud. Järgmisest nädalast hakkan treeneriga korra nädalas ujumistehnikat lihvima ja vähemalt 1-2 korda nädalas tahaks kindlasti iseseisvalt kah basseinis viibida. Sellest ülejääva aja jagab rattasõidu ja jooksmise vahel. Niikaua kuni ilm veel kannatab, proovin rattaga sõita väljas.

 

Kuna aga varsti vist enam õues rattaga ei sõida, siis oleks küsimus mu meeletutele lugejahordidele: kas kellelgi on olemas, või keegi teab kedagi, kellel on olemas velotrenazöör mis on nurka seisma jäänud ja enam kasutust ei oma ning oleks nõus mõistliku hinnaga selle mulle ära müüma? Või siis rattapukk või rullikud? Varsti lähevad ilmad selliseks, et õue enam rattaga ei kipu ning siis oleks tore toas vändata.

                             http://www.keirinberlin.de/wp-content/uploads/2012/12/calvins-dad-snow-biking.gif







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar