esmaspäev, 27. juuni 2016

9 nädalat stardini


ESMASPÄEV

Nädal algas tööreisiga Riiga. Kohale jõudes selgus, et Riia oli vahepeal teise kohta kolitud. Ja see koht oli kuskil troopilises kliimavöötmes kuna auto termomeeter näitas 29 kraadi sooja. Käisin siis jooksin õhtul 8km. Pärast hotelli jõudes pidin käsikaudu tuba otsima, sest higi eritumine oli kuidagi eriliselt intensiivne.

https://imgflip.com/readImage?iid=45092942

TEISIPÄEV

Hommikul Riias 5km jooksu

Õhtul maanterattaga 41km. Seda juba kalli kodumaa pinnal.

KOLMAPÄEV

Hommikul 5km jooksu. Tegelikult oli plaanis natuke rohkem, aga kuidagi ERITI raske hommik oli. Jalad olid nagu puupakud ja jooksmine ei sobinud kuidagi.

Õhtul 2,1 km ujumist Männiku Trapi tee karjääris.

NELJAPÄEV

Hommikul maanterattaga 23km. Kuna eelmine päev olin avastanud, et tagaratta väliskummist oli suur tükk välja tulnud, siis olin selle ära vahetanud. Ei tahtnud riskida pühapäevasel võistlusel kummi purunemisega. Aga uut kummi paigaldades jäi sisekumm kuidagi halvasti ja peale 10km sõitmist ütles ta kõva häälega „pufff“ ja läks tühjaks. Vahetasin ta sealsamas teeääres siis ära.

REEDE

Jaanilaupäeva järelmõjud

LAUPÄEV

Kuna otsustasime enne pühapäevast Valga triatloni minna päev varem lõunaosariikidesse ja teha väike miniperepuhkus, siis sporti sinna sisse ei mahtunud.

PÜHAPÄEV

Valga-Valka Triatlon. Pikemalt hiljem eraldi postituses.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar