esmaspäev, 20. juuni 2016

10 nädalat stardini


ESMASPÄEV

Hommikul 7km jooksu. Eelmise päeva 109km rattasõitu ei ole jalgades üldse tunda – vorm tuleb mühinal.

Õhtul 21km maastikurattaga. Kuna reedene võistlus on maastikurattaga, siis otsustasin selle nädala rattasõidud ka sama asjaga teha.

TEISIPÄEV

1,9km ujumist Männikul Trapi tee karjääris. Tundub, et see on triatleetide seas popp koht, peale minu oli veel 9 kalipsostatud ujujat. Enne olin ujunud seal põiki üle karjääri edasi-tagasi, aga kuna kõik teised ujusid kalda ääres vastupäeva ringe, siis otsustasin avariide vältimiseks kah samamoodi teha.

KOLMAPÄEV

Hommikul 17km maastikurattaga Keila terviseradadel.

Õhtul pidin jooksma minema, aga tööpäev oli väsitav olnud ja ei jaksanud minna. Pehmo!

NELJAPÄEV

Puhkepäev. Kui saab 12 tunnist tööpäeva niimoodi nimetada. Aga trenni poolest igal juhul puhkepäev.

REEDE

Nõmme Õhtutriatlon. Täpsemalt eraldi postituses.

LAUPÄEV ja PÜHAPÄEV

Toimus Laulasmaa Ultra. Olen sellest võistlusest 3 viimast aastat osa võtnud, aga kuna see aasta on natuke teistsugused eesmärgid, siis see aasta ei osalenud. Sellisest kilometraažist taastumine võtab väga pikalt aega ja ka vigastuseoht on suur. Seega siis läksime kogu perega vabatahtlikeks toitlustuspunkti. Plaanis oli treeninguna mõlemal päeval üks ring joosta. Laupäev see ka õnnestus. Väga mõnus oli seekord täiesti pingevabalt joosta. Kuna olin kella koju unustasin, siis ei painanud ka sealtpoolt numbrid. Seda peaks hakkama üldse tulevikus rohkem tegema – jooksmine ainult jooksurõõmu pärast, ilma mõtlemata tempole ega läbitud kilomeetritele. Ainult kulgemine. Igas teeninduspunktis sotsialiseerusin ka pikalt seal olevate kolleegidega.


Pühapäeval aga kahjuks jäi jooksuplaan täitmata, kuna öösel otsustati võistlus pooleli jätta. Peale juba teist päeva kestvat lakkamatut sadu oli rada ohtlikuks ja kohati praktiliselt läbimatuks muutunud. Kuna ka ilmateade paranemist ei lubanud, siis võistlejate ohutuse nimel võistluse katkestamisotsus tuli. Vihma käes vabatahtlik olemine oli üsna ära väsitanud ja pühapäevast kujunes lõpuks nii laisk päev, et ei jõudnud plaanitud jooksu ka kodus ära teha.

 

Foto Hannes Veide

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar