pühapäev, 5. juuni 2016

12 nädalat stardini


Treeningkalender teatas, et see nädal peaks olema teemanädal, mis on pühendatud ujumisele. Minu töökalender aga ei olnud sellega nõus ja ajas mind kolmeks päevaks Saksamaale messile. Kuna seal sellist aega ei ole kuskilt võtta, et ujulat otsida ja ainuke võimalik sportimisliik on jooksmine, siis pidigi kavasse muudatusi tegema.

ESMASPÄEV

Esimene välistingimustes kalipsoga treening. Käisin Tallinn – Saku tee ääres oleva lasketiiru kõrval asuvas karjääris ujumas. Vesi oli võrreldes eelmise nädalavahetusega soojemaks saanud ja kalipsos ujumiseks juba väga hea. Ujusin põiki üle karjääri edasi tagasi. Väääga tore on lõpuks ometi väljas ujuda, ei pea iga 25 meetri tagant ümber pöörama ja . Pärast kaardi pealt vahemaa mõõtmisel selgus, et ujunud olin 1,8 km. Aega kulus selleks tund.


TEISIPÄEV

Hommikul basseinis 1,5 km. Kahjuks ei ole niipalju aega hommikuti, et õues ujumas käia. Ujusin siis kõigepealt 400m soojenduseks rahulikult, siis 10xEBEH lõikusid (EBEH = E-easy, B-build, E-easy, H-hard) Seega siis: 25m rahulikult, 25m tõusvas tempos, 25m rahulikult ja siis 25m niipalju kui torust tuleb. Sellise tempoga mängimise eesmärk on sama, mis jooksmises fartlekil - harjutada kiiremini liikumist. Lõpuks 100m rahulikult lõdvestuseks.

KOLMAPÄEV

Perekondlikel põhjustel ei jõudnud midagi

NELJAPÄEV

Düsseldorfis õhtul 8km jooksu.

REEDE

Hommikul 7km jooksu. Õhtul oli kah plaanis joosta, aga päev läbi messil püstijalu ringitrampimise tulemusena olin saanud suure villi vasaku jala päka alla.

LAUPÄEV

Endiselt Düsseldorfis ja vill on kah koos minuga endiselt seal.

PÜHAPÄEV

Tagasi Eestis. 2,3km ujumist Männiku karjääris

 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar