teisipäev, 19. aprill 2016

19 nädalat stardini


ESMASPÄEV

Hommikul 7km jooksu. Kõigepealt 10 minutit rahulikult soojenduseks, siis iga 5 minuti tagant 30 sekundised spurdid, niimoodi lõpuni.

Õhtul ujumine. Soojendus 3x100 kätega. Edasi 4x500m ühtlases tempos. Lõdvestuseks 2x100 rahulikult.

TEISIPÄEV

Hommikul 7km rahulikku jooksu.

Õhtul maanterattaga 31km. Tundus,et tuleb esimene sõit, milles keskmine kiirus üle 30km/h, aga viimase 8km vastutuul rikkus ilusa numbri ära, lõpuks jäi keskmiseks kiiruseks 29km/h. Augustiks peab jalad ikka tunduvalt tugevamaks saama.

KOLMAPÄEV

Õhtul 2,5km ujumist. Soojenduseks 4x50 rahulikult, siis 2x1000 m. Sellest esimene rahulikult, teine tempokamalt. Lõdvestuseks 300m rahulikult. Mida ilusamaks ilmad lähevad, seda vastumeelsemaks muutub sees treenimine, õues on palju meeldivam toimetada. Selle ajani, kui saab õues ujuma hakata, on veel tükk aega kahjuks…

NELJAPÄEV

16km jooksu. Aega kulus 1:29. Väga mõnus kerge samm. Pidevalt pidi ennast tagasi hoidma, et liigselt kihutama ei hakkaks. Võrreldes eelmise nädala pika jooksuga hoopis teine asi. Ei tea kas keha hakkab suurema koormusega harjuma, või oli lihtsalt hea päev?

REEDE

Hommikul 6km jooksu. Neljapäeva jooks oli veel natuke jalgades ja seetõttu oli enda käimasaamine raskem.

Õhtul pidi olema rattasõit, aga kuna päeval olin autoga üle 400km maha sõitnud, siis oli selline kurnatud olemine ja otsustasin selle vahele jätta.

LAUPÄEV

Puhkepäev.

PÜHAPÄEV

Kuna päev möödus Tartus laste võistlusel, siis planeeritud rattasõidule jõudsin alles õhtul vahetult enne pimedat. Seetõttu jäi ta ka planeeritust poole lühemaks – 31km tunni ja seitsme minutiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar