pühapäev, 15. mai 2016

15 nädalat stardini


ESMASPÄEV

Ujumine 1,5km. Tegelikult pidi rohkem, aga see basseinis edasi-tagasi pendeldamine muutub järjest tüütumaks. Lihtsalt mott sai otsa ja ei viitsinud rohkem. Nädala keskel ostsin endale ka kalipso ära, paari kolme nädala pärast on vast lootust vähemalt osadki ujumistreeningutest väljas teha.

TEISIPÄEV

Puhkepäev. Tegelikult pidi puhkepäev küll kolmapäev olema, aga oli vaja natuke asjad ümber mängida

KOLMAPÄEV

Hommikul 13km jooksu.

Õhtul 2km ujumist, mis sisaldas 10 korda 75m maksimumkiirusel lõike. Tuju oli nagu esmaspäevalgi, no ei meeldi see bassein enam noh!

NELJAPÄEV

Hommikul 7km jooksu. Eelmise päeva raskemad treeningud veel kehas natuke. Proovisin organismi ülesturgutamiseks teha vahepeal kiiremaid lõike. Natuke nagu aitas.

Õhtul 50km maanterattaga. Rõõm on tõdeda, et aeroasendis sõitmisega olen juba üsna sõbraks saanud.

REEDE

Treeningkava käskis ujuma minna, aga tuli jonn peale ja ei läinud. Asendustegevusena käisin koos Markkoga Nõmme-Harku terviseradadel jooksmas. Kokku tuli 14km.

LAUPÄEV

Brick’i päev. Triatlonitreeningute iseärasustega vähem kursis olevatele inimestele infoks, et „Brick“ treening näeb välja nii, et tehakse järjest vähemalt 2 triatloni ala, tavaliselt rattasõit ja jooks. Nii ma siis sõitsingi maanterattaga 80km ja sellele kohe 5km jooksu otsa. Viimane tund rattasõidust sadas vihma, aga kuna ilm oli suhteliselt soe, siis märg olemine ei häirinud. Väga rattasõidul ei punnitanud, suhteliselt rahulikult kulgesin, keskmiseks kiiruseks tuli ainult 27,5km/h. Jooks kulges üllatavalt hästi, jalgade kangust ja väsimust oli üsna minimaalselt – hommikuti joostes on tihtipeale palju hullem.

PÜHAPÄEV

Laupäevaga sarnanev tegevus, ainult väiksema mahuga: 32km rattaga ja siis 7km jooksu otsa. Natuke oli veel eelmist päeva jalgades tunda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar